CRM systeem: Goacid en PerfectView slaan de handen ineen!

Goacid is met PerfectView een mooie samenwerking aangegaan. En dat betekent een mooie korting voor jou! Nog geen CRM systeem? Lees dan snel verder!

Degene die wel eens een training of een workshop bij mij hebben gevolgd weten het al, ik ben een grote fan van PerfectView. Als zelfstandig ondernemer is het namelijk belangrijk om een goed (en vooral goed betaalbaar) CRM systeem te hebben. Het maakt jouw werk gemakkelijker, overzichtelijker en leuker.

Ik ben zelf eind 2014 voor PerfectView gegaan. Het is een programma dat het beste paste bij wat ik nodig had. Ik kan het inrichten naar mijn eigen smaak en wens. Ik kan de nieuwsbrieven, e-mails, offertes en facturen opmaken zoals ik wil en ik kan diverse koppelingen maken met al bestaande programma’s. Wat voor mij persoonlijk erg belangrijk is, is dat het een programma is dat gemakkelijk in het gebruik is en niet veel tijd kost.

CRM Systeem wat moet je ermee?

Een CRM Systeem gebruik je om jouw klantgegevens in te voeren, de gegevens van jouw leveranciers in te voeren, jouw potentiële klanten in te kunnen volgen én alle bijkomende werkzaamheden, dossiers, documenten en bestanden gemakkelijk in bij elkaar te houden. Op die manier heb je met een druk op de knop alle gegevens van een bepaalde klant of prospect bij elkaar. Je weet of er nog facturen openstaan, of je nog acties moet uitvoeren, of je nog op antwoord wacht van een e-mail en je kunt een prognose maken van jouw resultaten.

Ook als ZP’er is een CRM Systeem belangrijk. Het helpt je om de kleine dingen te onthouden die er in de ‘waan-van-da-dag’ nog wel eens tussendoor willen schieten. Het helpt je om de kleine dingen te onthouden die jou onderscheiden van de grote corporaties (bijvoorbeeld het verjaardagskaartje op tijd versturen). Het helpt je om periodiek terugkomende service werkzaamheden in te plannen, waardoor deze jou minder tijd (en dus geld) gaan kosten.

Wil je een goed en volledig beeld van wat je met PerfectView kunt dan kan je altijd even op deze link klikken. Vergeet niet dat ik enkel de korting kan doorberekenen wanneer je jouw gratis testomgeving via mij aanvraagt. Dat kun je doen door dit formulier in te vullen. 

Ik neem dan telefonisch contact met je op om een en ander met je door te lopen en de omgeving voor je aan te maken. Je kunt dan twee weken gratis testen. Na anderhalve week hebben wij nogmaals telefonisch contact.

PerfectView logo samenwerking korting CRM Systeem goacidSinds september 2015 heeft het PerfectView CRM Systeem ook een koppeling met de K.v.K. Dat betekent dat jij gemakkelijker jouw klantenbestand en jouw prospect lijst kunt verrijken. Voor mijzelf een praktisch onmisbare feature bij het benaderen van nieuwe klanten. Voor jou een manier om jouw koude acquisitie strategie minder hoogdrempelig te maken.

En last, but absolutely not least: het is een super betaalbaar pakket. In 2016 betaal je € 10,00 per maand. Een bedrag wat je razendsnel terug verdient doordat je een beter overzicht hebt van jouw werkzaamheden en potentiële nieuwe klanten waar je mee bezig bent.

Het PerfectView CRM Systeem proberen?

Vul dit formulier in en dan maak ik voor jou een testaccount aan. Hiermee kun je twee weken gratis uitproberen of het iets voor jou is. Ik bel jou na 1,5 week op om te vragen wat je ervan vindt. Zorg dat de contactgegevens kloppen! Vind je het een leuk pakket dan kun je een abonnement nemen, in dat geval mag ik jou 10% korting geven op het jaarbedrag. Dit betekent dat je geen € 120,00 per jaar betaald, maar slechts € 108,00 (de genoemde bedragen zijn excl. BTW). Vind je het geen leuk pakket dan zet ik het na jouw probeerperiode stop. Je hebt dan nog een beperkte tijd om de ingevoerde data uit het programma te lezen. Daarna wordt alles verwijderd.

De ondersteuning loopt gewoon via PerfectView, zij hebben een Nederlandse helpdesk die jou in de twee weken probeerperiode een online rondleiding zullen geven en daarna zelfs kunnen helpen met de inrichting van jouw pakket.

Wat zou het voor jou betekenen wanneer je minder tijd kwijt bent aan het bijhouden van jouw klantenbestand, het maken van offertes, facturen en e-mails?

Groetjes, perfectview

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *